Himmel

tillbaka

Partners

Aedes atriumhus uppförs med färdiga moduler från följande underleverantörer:

Finja Betong
Färdiga betongelement levereras av Finja betong till de lägenhetsskiljande väggarna. Dessa element klarar dagens krav på ljudisolering och bidrar även till en ljämnare inomhustemperatur.

Partab
Badrumsmoduler leveras färdiga till byggplatsen. Dessa tillverkas i en automatiserad fabrik i Kalix där det arbetet på plats endast består av att ansluta el, vatten och avlopp till en anslutningspunkt i modulen.

Kombo AB
Vägg och takelement levereras i moduler av Kombo AB. Den omskrivna flytande villa Näckros i Kalmar använder samma typ av element av samma leverantör.

Smedstorp kök
Kök levereras av Smedstorp kök. Smedstorp kök har en lång erfarenhet från kökstillverkning och även varit underleverantör till IKEA.

Rådgivare
Till Aedes är ett flertal rådgivare knutna för att bidra med erfarenheter och kompetens. Följande är engagerade i verksamheten.

Percy Nilsson (Vd för Parkfast AB) fungerar som bollplank och rådgivare i projektet. Han är i dagsläget engagerad i en rad byggprojekt varav Hyllie är det mest kända.

Jan-Åke Andersson (arkitekt och konstruktör) har utvecklat ett byggkoncept CTEN som till vissa delar ligger som grund till Aedes konstruktionslösningar.

Bengt Igelström (Ekonomie doktor och lektor inom bland annat finansiering) bistår främst med kunskap om finansieringsupplägg.

 

 

 

Skaka hand

 

Samarbeta